MENU
SCROLL

PAVELLÓ VALLIRANA

Un edifici que pertany tant a la ciutat com al paisatge” El projecte neix en el moment que intentem entendre el lloc. La resposta immediata en trobar-nos en aquest solar privilegiat és principalment la voluntat d'integrar el pavelló dins de l'entramat tant urbà com natural de Vallirana.

Vallirana es troba en un entorn natural amb molt d'encant, a la vall formada per la riera de Cervelló. La riera és la que dona caràcter i vida al municipi. Al llarg del pas de la riera es troben els cultius i la majoria dels equipaments esportius, relligats per un tímid parc verd. L'aparició d'un nou equipament esportiu, com és el cas que ens ocupa, no pot destruir aquesta connexió natural.

La nostra voluntat és que l'edifici pertanyi tant a la ciutat com al paisatge.La vegetació neix voluptuosa d'aquests patis. La seva funció és doble, la primera és regular bioclimáticamente l'edifici, i la segona és connectar subtilment banda i banda d'aquest parc fluvial improvisat, completant així el projecte d'arquitectura i paisatge que necessita Vallirana.
Premis i publicacions